Om Staco

STACO er kvalitetsværktøj, særlig slidstærke presenninger og professionelle inventarløsninger til professionelt brug. STACO produkter anvendes især indenfor industri, håndværk og selvbyg.

STACO er det største danske brand indenfor håndværktøj og er særligt kendt for den høje kvalitet og den meget brede produktportefølje.

Vores produkter distribueres via grossist- & detailhandlen, hvor vi samarbejder med markedets førende aktører.

Socialt ansvar
STACO sætter særdeles høje standarder og har strenge værdikrav til miljøet. Vores udbud af produkter og emballage efterlever til enhver tid fuld miljørigtighed og følger naturligvis lovgivning i Danmark og EU.

Vi anerkender ligeledes vores ansvar for de sociale vilkår i de lande vi opererer i. Vi sætter derfor krav til at vores samarbejdspartnere og leverandører efterlever en række etiske vilkår i deres produktion, særligt inden for arbejdsvilkår og miljøbeskyttelse.

Livstidsgaranti

Alle STACO-produkter er omfattet af vores Lifetime Warranty. Der betyder at varer behæftet med produktions- eller materialefejl naturligvis ombyttes.

Defekter som skyldes misbrug eller utilsigtet anvendelse, indgår ikke i Lifetime Warranty.

Heavy Duty Series

STACO Heavy Duty Series er vores øverste kvalitetsstempel som vi kun giver til vores mest hårdføre produkter.

Med udgangspunkt i forbrugernes oplevelser, har vi skabt Heavy Duty-serien på tværs af vores produktkategorier, for at kunne tilbyde ekstra stærke variationer hvor der er brug for det.

Se efter STACO Heavy Duty-Series stemplet - så er du sikker på at få den bedste kvalitet.